fredag 4. mai 2012

Konfirmasjonskort

Jada har kosa meg eg, masse...
Og eg er så heldig å få selge korta hos Bokuben / Panduro i Førde. Noko eg er svært stolt over. 

Først eit kort som eg gav til ei "veninne"  Eg må seie at eg vart svært mykje meir fornøgd med korte enn med korleis eg fekk til å presentere det her. Men eg skal jobbe meir med den saken.


Så eit par kort som har vore for salg.
Eg har laga ein del kort over denne malen, og veit bokuben har inne nokre av dei akkurat no. (leverte ned 5 gutekort i dag)
Arka som er brukte kjem frå ei blokk som heiter Natrue Garden collection - Jodie Lee design. Den har dei inne, og arket som er brukt på kortet over, kjem inn på butikken i enkeltark også.. (jada gleder meg, det var noke med det flottaste arket eg har jobba med på konfirmantkort. Passa like godt til jente som til gut.)
Arket bak jenta, på det rosa kortet, kjem frå ei blokk som heiter Letters from Paris - Wilde Rose Studio, trur Bokuben er tom for den akkurat no, men dei får dei inn att. Dei har ei anna blokk fra Jodie Lee design som liknar litt.. Og naturleg nokk står på ynskjelista mi :) 

Ellers: Blomstrane har eg laga sjølve, ved hjelp av ein Marianne design dies, men du får kjøpe tilsvarande på butikken. Dei "blanke steinane" er får Prima flowers,  Swirlane er laga med Magnolia Dies, og den store rosa blomsteren er laga med ein spellbinder dies. Stempel er gut: Kenny K, og jenta : Saturated Canary - Krista Smith. Begge er digitale, då eg finn lite vanlege stempel eg tykjer passar godt til konfirmant. 

Til slutt eit av mine favorittartistar Krista Smit - eg har endra stempelet noko og fargelagt det med Promakers. (Dette var ei brud med bukett) Grunnen til at eg har skrive direkte på stempelet er at eg er usikker på copyrigt, om eg har lov å legge ut eit fargelagt stempel som ikkje er ein del av eit prosjekt... (veit eg har lov å gjere det som del av eit kort. )
Denne jenta blir nokk ein del av eit konfirmasjonskort i løpet av helga tenkjer eg. Og då skal eg legge ut bilete av det og fjerne denne. 
Uansett, hennar stempel er berre kjempefine, du finn dei her: http://saturatedcanary.blogspot.com/
Velg "stamp" så kjem du til nettbutikken, ho held på å legge om til eigen nettbutikk, og då vert det enklare å handle. No må ho sende deg stempela manuelt via e-post.   -  Gledar meg til det. 

Vel det var nokk blogging for i dag, trur eg må skrive oftare, så eg ikkje har så mykje på hjarte kvar gong. :)

Klem anita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar