søndag 21. juli 2013

ein dag i juli

Endeleg har eg laga dei bryllaupskorta eg hadde planer om, eg har sett liknande kort på facebook i gruppa skrappesyken, men trur dei er større og litt annaleis laga, men veit det ikkje heilt sikker. Eg har i allefall laga mitt ut frå eit ark  6*12 tommer.  Prega på 2,4,8og 10 tommer. Sette eit merke midt på kortisdene og skar fra 4" mot det merket og  fra 8" mot det merket på motsatt side.  Det er her eg trur den største forskjellen er, for eg trur det som dei andre laga er 2 ark limt samman, for det har ein brett til... trur eg. 
Stempelet er digitalt, det vart kjøpt inn tidleg i mi scrappekariere så eg hugsar desverre ikkje lenger kor det kom i frå. Det eine arket er frå ei gammal panduroblokk, med rosa/rødtonar. og det andre heiter: Marie Antoinette: Blue Cathedral c53 002 og er fra fabscraps.

Puncen er MS, Disene er fra Nelly Snellen. (har både den svarte og rosa hjertedisen)  Skrivefeltet er en Spelbinder, og teksten er skrive på pc. 

Alt er farga med prmarker, Mannes klær er i Warm Grey 1-5 Dama er eine i Ivroy, den andre i ein svært lys blå. men hugsar ikkje no kas av dei.  Ansikt: coral, sunkissed pink og blush  (min 3 blush, og den er tom  :( )
Hår: lyst- Sandstone, buttercup og ivory,  Mørkt - Chesnut, teracotta og ginger. 

Melder korta opp i desse utfordringane. 
 Card and scrap  - Bruk blonde eller blond (vart berre ei lite sløyfe, men det er bånd. )
ProMarker Norge -  Alt er lov

Takk for at du tok turen innom. 
Klem Anita

ps. Korta vert å finne på bokuben om ei vekes tid.7 kommentarer:

 1. Nydelige bryllupskort!!!

  Takk for at du deltar i denne utfordring hos Card and Scrap Lykke til i trekningen – og håper du blir med oss flere ganger!
  klem fra
  Eva Gro
  DT medlem Card and Scrap

  SvarSlett
 2. Kjempeflott bryllupskort :-)
  Takk for at du deltar hos Card and Scrap.
  Klem

  SvarSlett
 3. Disse var virkelig lekre. Super design og flott fargelegging! Tusen takk for at du er med og deltar hos PMN. Klem...Mona

  SvarSlett
 4. Kjempelekre bryllupskort :)Liker liker.. :))

  SvarSlett
 5. For et nydelig bryllupskort! Flott fargelegging også, takk for at du deltar hos PMN! Klem Elin

  SvarSlett
 6. Lekkert bryllupskort! :) Flott fargelagt motiv :) Tusen takk for at du deltar i utfordringen til PMN :) Klem Rita, DT

  SvarSlett
 7. Herlige kort! Stilig motiv!
  Takk for at du deltar hos ProMarker Norge! :)

  SvarSlett