søndag 28. mai 2017

Lacy sunshine

Eg må berre sei at eg diggar navnet på sponsoren til Papirlosjen denne gang, Lacy Sunshine, og ikkje minst tema som er blomar. Det kan aldri bli for mye blomar!

Akkurat no er det for varmt til å sitte ute i sola, så jeg kosar meg ved hobbybordet, med eit nydelig motiv, og nokre lekre ark.

Arka kjem fra Kaiser Kraft - Mademoiselle, og Joy Kraft - baby paper blokk. Blomane er heimelaga, alle utanom ei lita rose fra Panduro. Ellers har eg brukt rester av ark i ulike lillatonar som passa til motivet.
Dei store rosene er laga med en 1,5" punch fra Panduro, og blad fra Kort og Godt dies. Dei små blomane er laga med en dies fra Kort og godt. Gratulerer er fra Papirdesign.

Motivet Twirlberry's flower, er fargelagt med de fleste av mine Copic, eg har ikke så mange, men eg har fargene: lilla, grøn og "hud".  Det gule er Promarker. Litt glitter på motivet for å få det til å "poppe" litt ekstra.


Du har forsatt nokre få dager igjen av utfordringen hos Papirlosjen, så hiv deg rundt. Det kan ikke bli enklere en blomster!

Og til dokke som faktisk leser bloggen min, eg har ikkje blogga sidan byrjinga av april, då eg har hatt det litt for travelt, og ikkje "orka/prioriterte" å blogge. Eg er så heldig å få selje kort på den lokale hobbybutikken, og konfirmasjons kort er det eg sel mest av, så i tillegg til å ha konfirmant sjølv i år, så har det vore stor produksjon av konfirmasjons kort.

Noke av grunnen til manglande blogging er at det er ganske krevjande å gå rundt å hugse på kva ark eg har brukt, og kva fargen på tusjane var. Så eg har tenkt at eg kansje heller skal begynne å skrive litt meir personleg, og litt mindre fakta på bloggen. Vi får sjå. Tusen takk for at du tok deg tid til å kike innom i dag, og legg gjerne igjen ein komentar eller fem :)Klem Anita

2 kommentarer:

  1. Frodig og flott kort. Så flink du er til å fargelegge. Eg har ein neve med tusjer, men bruker dei mest til å fargelegge på blomster.

    SvarSlett
  2. Å for et herlig motiv du har brukt og så nydelig fargelagt.
    Klem Heidi:)

    SvarSlett