søndag 18. september 2016

KennyK

Eg har vore noke aktiv når deg gjeld å poste kort i FB gruppa til KennyK i det siste, dei har flytta utfordringane sine frå Blogg til FB, og dette  gjer terskelen mindre for å vere med for fleire.

Sist var eg for sein med å lage ferdig kortet, så eg legg det ut i denne i staden. Ein kan vere med med 2 kort/prosjekt, og oppstart er kvar 01 og 15 i månaden. Og ja, du må bruke deira stempel. I tillegg så legg dei ut rabattkode i begynnelsen av månaden, og du kan melde deg på nyhetsbrev, og hente deg ein freebee kvar månad. Det stempelet vil kunne brukast i den konkurransen som starter den 01. samme månad.

Eg har fått ein liten svakehet for damer i mykje kjole i det siste, det kan ha noke med gleda over å få fargelegge dei å gjere.  Denne dama heiter La Spyda, og er knallkul.

La Spyda er montert på puter på ein blå perlemors bakgrunn, som igjen er montert på puter for litt dimensjon. Tekstane er skrive ut på pc og blomstene er fra WOC. Alle mønsterpapir kommer fra en KaiserCraft blokk beregnet på baby gut.Klem Anita

1 kommentar:

 1. Stilig kort. Flott fargelagt motiv.
  Har alltid digget Kenny K sine motiver.
  De er tøffe og fine samtidig og kan brukes til flere anledninger.
  Er nok dessverre selv der at å fargelegge er ikke med på listen over ting å gjøre.
  Klem Heidi.

  SvarSlett