fredag 2. desember 2016

Dag 2 av adventskalenderen

Eg er så heldig at eg får åpne luke 2, i årets adventskalender hos Papirlosjen. Eg har difor lyst å gje dokke, ein for meg ny idee, og forklaring på korleis eg gjorde det.

I år hadde eg planar om å lage pakkelapper av restepapir, for å gjere litt ekstra stas på dei som får gåver. Men då eg såg stempla til Gitte i Kreativehenderdigis, forstod eg at her nytta det ikkje med restepapir, eg måtte skrive ut stempla slik at de virkelig kom til sin rett.

Stempla er skrive ut på mønsterpapir, og motivet er fargelagt. Det første eg gjorde var å skjere eit 30*30 ark til, så det passa i skrivaren (a4). Skal du prøve dette, så sjekk at skrivaren din tek tjukkare ark, slik at du ikkje ødelegg den.
Så kutta eg ut stemplet med til/frå, la det opp ned over motivet eg ville bruke, og tegna rundt. Eg fargela den søte musa med Derwent - Colour soft blyanter, og limte delane sammen. Det vart enkel pynt, då pakkelappar gjerne skal lagast i litt større mengder, og motivet er så nydeleg i seg sjølv.

Stempla eg har brukt heiter: Digi 44 (mus med treet) og Digi 111 (til / frå lapp). Du finn dei under julestempel.


I det siste bilde vil du finne min RAK, som blir gitt vekk til ein av dei som leverer inn bidrag i desember hos Papirlosjen.Klem Anita

1 kommentar: